Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α' ΚΥΡΙΑΚΗΣ...


Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ πήρε 1.341 ψήφους (9,2%), που αναλύονται ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ:
ΠΟΣΟΣΤΟ: 10,7%

ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ:
ΠΟΣΟΣΤΟ: 5,2%

ΠΟΛΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΟΣΟΣΤΟ: 11,7%

ΠΟΛΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΠΟΣΟΣΤΟ: 8,1%

Το μεγαλύτερο ποσοστό του Ξυλοκάστρου (1 στους 9 δημότες!!!) είναι φυσιολογικό, μιας και οι περισσότεροι υποψήφιοι ήταν Ξυλοκαστρίτες.
Το ποσοστό της Ευρωστίνης είναι και αυτό πολύ καλό, αν σκεφτεί κάποιος το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη δημιουργία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ μέχρι τις εκλογές και τις ιδιαίτερες συνθήκες που υπήρχαν εκεί με την υποψηφιότητα του κ. Κουρτζή.
Γνωρίζουμε ότι οι δημότες που πιστεύουν σε αυτή την προσπάθεια είναι πολλαπλάσιοι από αυτούς που το εξέφρασαν στην κάλπη και θα προσπαθήσουμε κατά τη διάρκεια της τετραετίας να τους πείσουμε να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά. Οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι και πρέπει να ενεργοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στήριξαν, εντός και εκτός συνδυασμού και να είναι σίγουροι ότι η παρουσία μας στο δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια θα είναι αντάξια των προσδοκιών τους. Αμέσως μετά τη 2η Κυριακή ξεκινάμε την προσπάθειά μας και θα οργανωθούμε όσο καλύτερα γίνεται, για να είμαστε αποτελεσματικότεροι και χρησιμότεροι.
Ο ένας δημοτικός σύμβουλος, ο ένας τοπικός πρόεδρος κι ο ένας τοπικός σύμβουλος δεν είναι μονάδες. Εκφράζουν τη συλλογικότητα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και έχουν ομάδες εργασίας και θεματικές επιτροπές πίσω και δίπλα τους, που θα δουλεύουν για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολλών, "αμυνόμενοι" στις επιθέσεις, αλλά και "επιτιθέμενοι" δημιουργικά, βασιζόμενοι στα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου. Θα τα καταφέρουμε.

Ανδρέας Απ. Ζάρρος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μια προσπάθεια ετών βρίσκει το δρόμο της. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά και βήμα βήμα να δημιουργήσουμε ένα νέο Ξυλόκαστρο.

Ανώνυμος είπε...

http://korinthiakoi-orizontes.blogspot.com/2010/11/blog-post_2813.html

Αξιότιμε κε Ζάρρο τι έγινε με το θέμα των ευκάλυπτων στην παραλία μας? Υπήρχε κάποια σχετική άδεια για το έγκλημα που έγινε και αν ναι γιατί??? Όποιος κι αν ήταν ο σκοπός που εξυπηρετήθηκε με το κόψιμο των δέντρων δεν μπορούσε αυτό να αποφευχθεί???
Αμαρτία!!!!Ντροπή!!!